Jelzőtáblák - memóriakártya (1.9.)

16,00 RON

Kártyák száma: 2 x 16 darab
Méret: 5 x 7 cm
Anyag: fóliázott karton
Csomagolás: simítózáras tasak

Grafika: Főút, Gyalogos átkelőhely, Mindkét irányból tilos a behajtás!, Tilos kerékpárral a behajtás!, Elsőbbségadás kötelező! Állj! Elsőbbségadás kötelező!, Gépjárművel behajtani tilos!, A szembejövő forgalom elsőbbsége, Behajtani tilos!, Körforgalom, Megállni tilos!, Egyenrangú utak kereszteződése, Bukkanó, Kötelező haladási irány, Gyalogút, Kerékpárút.

Mennyiség

A memóriajáték fejleszti a memóriát és próbára teszi a játékosok emlékezőképességét. A játékban az nyer, aki az ellenfélhez képest több kártyát tud összegyűjteni.
A játékban 2-6 játékos vehet részt. A kártyákat összekeverjük, és fejjel lefele elrendezzük az asztalon. Minden játékos két kártyát fordíthat meg. Fontos, hogy amikor megfordítja a két kártyát, megjegyezze, mi van rajtuk, illetve, hogy a többiek is láthassák azt. Ha a két kártya pár, akkor azokat a játékos felveheti az asztalról. Ha a játékosnak nem sikerült megtalálni a kártyapárt, akkor rövid memorizálás után visszafordítja, a kártyák újra az eredeti helyükre kerülnek, és a következő játékos folytatja a keresést.